Receptet på världen godaste kladdkaka

kladdkakarecept

Enklare än såhär blir det inte. Tricket är alltså att INTE vispa äggen utan endast röra ner dem i smeten. Gräddar man bara kakan i 20 min blir den väldigt lös, vilket kan vara gott om man äter den varm med glass t.ex. men om man vill ha lite mindre rinnande kaka lönar det sig att grädda den lite längre. Kakan blir ännu lite godare om den får stå i kylskåpet över natten. Vispgrädde eller vaniljglass blir ju alltid gott till kakan, men också lite frysta hallon passar finfint. Nu senast hade vi en platta mintkrokant på kakan, annars brukar jag köra med vitchoklad. Båda två fungerar lika bra. En perfekt snabb kladdis som ALLTID lyckas.

2 reaktioner till “Receptet på världen godaste kladdkaka”

  1. Pingback: Vår 4 åring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s